+36/30/207-3038, +36/70/415-3340

Észak-Magyarországon millió csoda vár

Több |

Vendégkönyv

Pálfi Tiborné írta

A MATEHETSZ tehetséggondozó alapítvány segítségével 1 hetet töltöttünk ezen a remek helyen. Kiemelkedő a tábor vezetőjének és munkatársainak együttműködése és segítőkészsége. A napi háromszori étkezés házias ízekkel és bőséges adagokkal biztosította tizenéves csapatunk állandó éhségének kordában tartását.

Az Élménytábor
az Élmények Völgye Turisztikai Egyesület teljes jogú tagja
Bánvölgy erdei tábor

Az ország legszebb részén, Dédestapolcsány és Szilvásvárad között a Bükk-hegység északi lábánál, a Bükki Nemzeti Park területén erdős, vadregényes környezetben található a Bánvölgye Tábor, a dédestapolcsányi Élménytábor.

A Bánvölgye Tábor kitűnő adottsága révén családok, baráti társaságok, iskolai és munkahelyi csoportok fogadására, edzőtáborok, erdei iskolák, szilveszteri bulik megrendezésére is kiválóan alkalmas. A Bükk hegység lábánál, öles fák vigyázzák az Élménytábort. A város zajától távol kiváló lehetőséget találhatnak itt a természet közelségét kereső, tartalmas, aktív pihenésre vágyók. A szállások kialakítása biztosítja, hogy táborunkban a nagy létszámú iskolai csoportok és a baráti társaságok is megtalálhatják a legmegfelelőbb elhelyezést.

Bükki Kalcit Motel
Bélapátfalván

Szilvásváradtól 5 km-re található.

A motel 13 szobával rendelkezik
Minden szoba zuhanyzóval és mosdóval felszerelt.

Magyarország egyik első nemzeti parkja, amely az Északi-középhegységben fekszik
A bélkő hegy

A bélkő hegy

A Bél-kő a Bükk-fennsíkot körülölelő sziklasornak, az úgynevezett „kövek vonulatának” meghatározó indító tagja a Bükk nyugati részén. A hegy fehér sziklái 100 millió évvel ezelőtt emelkedtek ki az eltűnő őstengerből.

Szentléleki kolostor

Szentléleki kolostor

A szentléleki pálos kolostor, gótikus műemlék kolostorrom a Bükkben. A Bükk rejtekében, 710 m magasságban, a világtól elzárt ősvadonban épült föl a pálos szerzetesek kolostora, igazi, remeték számára való helyen.

Bükkszentkereszt

Bükkszentkereszt

Bükkszentkereszt az ország egyik legmagasabban fekvő települése (tszf. 600 m), a gyógynövények kedvekőinek népszerű üdülőhelye. Bükkszentkereszthez tartozik Hollóstető, a Bükk egyik legszebb üdülőhelye.Lézerharc az Élmények Völgyében!


Szeretnénk bemutatni Magyarország legnépszerűbb szabadidős szórakoztató és ügyességi sport programját, aminek fő célközönsége a 6-18 éves gyermekek. A Lézerharcban résztvevők, az aktív mozgáson kívül, az igazi csapatjáték és felhőtlen kikapcsolódás élményét is megtapasztalhatják. A játékot professzionális felszerelésünk színesíti, ami meg tudja teremteni egyszerre a számháború, a bújócska és a napjainkban egyre népszerűbb számítógépes online játék élményét. Nagy előnye, hogy ezt a szabadban, aktívan élvezhetik a gyerekek, nem a számítógép előtt ülnek. A lézerharc játékok szervezésével 4 éve foglalkozunk és közel 2 éve települünk ki táborok, iskolák programjaiként. Nagy figyelmet fordítunk a profi játékvezetésre, ami meghatározza a gyerekek játékélményét, és aktivitását. Nagy örömünkre sikerült az Élmények Völgyében az Élménytábor vezetőségével kijelölnünk egy olyan izgalmas és egyben gyönyörű pályát, ami biztosítja a táborlakók helyben történő Lézerharcának lehetőségét. Legfőbb célunk, hogy a gyerekek egy felejthetetlen élménnyel gazdagodjanak!


Jelentkezni lehet:
Fátyol Péter
info@lezerharc-miskolc.hu
30/7244601"

Adataidat bizalmasan kezeljük

Írd be, hogy mikor jöttök:

és mentek:
fenőttek:
és gyerekek:

Foglalási és lemondási feltételek >>

Élménytabor elérhetőségei

Élménytábor: Westbukk-Camp Kft..

Élmény hírlevél

Adataidat bizalmasan kezeljük

Élménytábor a térképen

Élménytábor a térképen

Dédestapolcsány-Bánvölgye, Borsod megye
GPS: 48° 8' 49.74", 20° 27' 7.25"

Jó tudni

Az Élménytábor kitűnő adottsága révén családok, baráti társaságok, iskolai és munkahelyi csoportok fogadására, edzőtáborok, erdei iskolák, szilveszteri bulik megrendezésére is kiválóan alkalmas.

A közeli Dédestapolcsányt délről a Bükk-hegység, a Bükki Nemzeti Park, északról a Lázbérci-tó és a a Lázbérci Tájvédelmi Körzet határolja, a Bán-patak völgyének csodálatos környezetében fekszik. A csupán néhány km-re található Lázbérci víztározó és környéke természetvédelmi terület, kedvelt horgász- és kirándulóhely.

A webcímünk pontos ismeretében, vagy a keresőkön keresztül, a következő kulcsszavak alapján jutottál el a weboldalunkra: nyári tábor, ifjúsági tábor, erdei tábor, élménytábor, nagyvisnyói erdei tábor, bánvölgye erdei tábor, osztálykirándulás, dédestapolcsányi tábor, táborhelyszín, gólyatábor, edzőtábor, Dédestapolcsány, Nagyvisnyó, Szilvásvárad, Lázbérc, Lázbérci-tó, élmény, élmények, Észak-Magyarország, szállás, faház, kemping, szabadidő, túrázás, túra, kirándulás.

Kompetenciák

(c) Élménytábor - Bánvölgye Erdei Tábor Dédestapolcsány

Az Élménytábor weboldalán található szöveges, képi, valamint filmes tartalmak használata a weboldal tulajdonosát: Bánvölgye Tábor Kft-t, valamint a weboldalt készítő Design & System-et és az Élmények Völgye Turisztikai Egyesületet illeti meg. Ezen tartalmak másolása, másodközlése a felsorolt jogtulajdonosok együttes engedélye hiányában TILOS!

A hírlevélre való feliratkozás önkéntes. Az adatokat harmadik személynek nem adjuk ki.

Az Élménytábor weboldalát tervezte és programozta, a weboldal tartalmát szerkesztette: Design & System

A 3 dimenziós mozgó térképeket a Maps3d szállította