+36/30/498-7074

Használd a Google Föld beépülő modult, hogy felfedezhesd a 3D-s földgömböt a Google Térkép Föld nézetében, és az Élménytábor weboldalán található különleges, mozgó és „beszélő” 3 dimenziós térképeken. Töltsd le és telepítsd most! A Google Föld beépülő modul lehetővé teszi, hogy internetes böngésző segítségével navigálj és fedezz fel földrajzi adatokat a 3D földgömbön. A beépülő modul a Google Térkép Föld nézetében is használatos. A Maps3D fejlesztéseinek eredményeként a 3 dimenziós földet mozgó és „beszélő” módban is használhatod, amely különleges vizuális élményt nyújt. Nézz körül nálunk 3D-ben is :-)

A Google Föld (Google Earth) beépülő modul letöltése

3 dimenziós, mozgó és ”beszélő” térkép

Több |

A 3 dimenziós ”mozgó és beszélő” térképek segítségével élethűbb képet kaphatsz az Élménytábort körül vevő, gyönyörű épített és természeti értékekről, valamint a túrák útvonalát is bejárhatod a weboldalunkon.

Fontos információ: Vedd figyelembe, hogy a 3 dimenziós megjelenítés nagyobb erőforrást igényel mind a processzortól, alaplaptól, mind pedig a videokártyádtól. A kiválasztott témához kapcsolódó zene, és a 3 dimenziós térkép letöltéséhez idő kell, így a kattintást követően az inetrenet sávszélességed függvényében akár 10 másodpercet is igényelhet az a folyamat, amíg elindul a mozgó, zenélő térkép.

Az alábbiak között keress kedvedre való uticélt.


Felhívjuk a figyelmedet, hogy a Google Earth 3 dimenziós térképének a megtekintéséhez egy kiegészítő alkalmazás telepítése szükséges. Amennyiben Te most használod ezt először, akkor a megjelenő térkép felületén keresztül tudod letölteni, majd telepíteni ezt a kiegészítő alkalmazást.

A 3 dimenziós térkép mozgása közben hang is hallható. Lehetőség van a térkép mozgása közben az egér segítségével a mozgást befolyásolni, az előre megírt útvonaltól így akár el is térhetsz. A térkép navigációs részén akár meg is állíthatod, előre és visszatekerheted a folyamatot.

A 3 dimenziós mozgó és beszélő térképeket a Maps3D készítette.

Hello Wood 2012

Hello Wood hívja hőseit! Az alkotótáborra július második felében kerül sor a Dédestapolcsány közelében lévő Bánvölgye Táborban. Szokás szerint minden workshopon vegyes csapatokban vesznek részt a különböző egyetemekről érkező diákok, egy-egy, a szakmájában kiemelkedő, elismert csapatvezető-mentor irányításával.

Élménytabor elérhetőségei

Élménytábor: Westbukk-Camp Kft.

Élmény hírlevél

Adataidat bizalmasan kezeljük

Élménytábor a térképen

Élménytábor a térképen

Dédestapolcsány-Bánvölgye, Borsod megye
GPS: 48° 8' 49.74", 20° 27' 7.25"

Jó tudni

Az Élménytábor kitűnő adottsága révén családok, baráti társaságok, iskolai és munkahelyi csoportok fogadására, edzőtáborok, erdei iskolák, szilveszteri bulik megrendezésére is kiválóan alkalmas.

A közeli Dédestapolcsányt délről a Bükk-hegység, a Bükki Nemzeti Park, északról a Lázbérci-tó és a a Lázbérci Tájvédelmi Körzet határolja, a Bán-patak völgyének csodálatos környezetében fekszik. A csupán néhány km-re található Lázbérci víztározó és környéke természetvédelmi terület, kedvelt horgász- és kirándulóhely.

A webcímünk pontos ismeretében, vagy a keresőkön keresztül, a következő kulcsszavak alapján jutottál el a weboldalunkra: nyári tábor, ifjúsági tábor, erdei tábor, élménytábor, nagyvisnyói erdei tábor, bánvölgye erdei tábor, osztálykirándulás, dédestapolcsányi tábor, táborhelyszín, gólyatábor, edzőtábor, Dédestapolcsány, Nagyvisnyó, Szilvásvárad, Lázbérc, Lázbérci-tó, élmény, élmények, Észak-Magyarország, szállás, faház, kemping, szabadidő, túrázás, túra, kirándulás.

Kompetenciák

(c) Élménytábor - Bánvölgye Erdei Tábor Dédestapolcsány

Az Élménytábor weboldalán található szöveges, képi, valamint filmes tartalmak használata a weboldal tulajdonosát: Bánvölgye Tábor Kft-t, valamint a weboldalt készítő Design & System-et és az Élmények Völgye Turisztikai Egyesületet illeti meg. Ezen tartalmak másolása, másodközlése a felsorolt jogtulajdonosok együttes engedélye hiányában TILOS!

A hírlevélre való feliratkozás önkéntes. Az adatokat harmadik személynek nem adjuk ki.

Az Élménytábor weboldalát tervezte és programozta, a weboldal tartalmát szerkesztette: Design & System

A 3 dimenziós mozgó térképeket a Maps3d szállította