+36/30/498-7074
  • Nordic Walking túrák a Bükkben

    Útjaink során meglátogatjuk a környék szép kilátópontjait, híres szikláit, patakok mentén haladunk, mély völgyekben, csodás magaslatokon.

  • Divat - egészség – életminőség

    A Nordic Walking olyan sport, ami által mindenki jobban érezheti magát! A test vázizmainak mintegy 90%-át megmozgatja

  • Nordic Walking

    Útjaink során meglátogatjuk a környék szép kilátópontjait, híres szikláit, patakok mentén haladunk, mély völgyekben, csodás magaslatokon.

Nordic Walking túrák a Bükkben

Több |

Divat - egészség – életminőség: A Nordic Walking olyan sport, ami által mindenki jobban érezheti magát!

Láttál már olyan embert, aki bottal jár - sőt, kettővel – és közben sugárzik róla a boldogság? A botok használata nagyban tehermentesíti az egyébként túlterhelt ízületeket, segítségükkel könnyebb megőrizni az egyensúlyt erdőn-mezőn. A Nordic Walking a test vázizmainak mintegy 90%-át megmozgatja, és ezzel serkenti az alapvető életfunkciókat, légzést, keringést, az anyagcserét és ez által igen jó hatással van a salakanyagok kiválasztására. Túl azon, hogy átmozgatja az egész testünket, rendkívüli módon megtanít koncentrálni, mozgékonyabbá tesz és még fogyókúrának is kiváló!

Nordic Walking túrák a Bükkben - Élmények Völgye

Ezt a mozgásformát ajánljuk mindenkinek, aki ülőmunkát végez vagy stressztől feszülnek izmai, kopottak az ízületei, túlsúlyos, magasvérnyomástól, cukorbetegségtől szenved, keringési problémái vannak, vagy egyszerűen csak szeretne egészséges maradni. Kismamáknak, nagypapáknak, egyedül vagy csoportosan, 9-99 éves korig! Mert aki bottal jár, tovább él!

Mi kell hozzá?

Egy pár jó minőségű nordic bot, ami nem megfizethetetlen és egy életen át hű társ marad, meg egy kis zöld fű, kék ég. És persze a helyes technika! Programjainkon, tanfolyamainkon az érdeklődők elsajátíthatják a helyes technikát, illetve korrigáljuk a nem megfelelő mozgást. Az edzések, kirándulások gyönyörű környezetben zajlanak. Útjaink során meglátogatjuk a környék szép kilátópontjait, híres szikláit; patakok mentén haladunk, mély völgyekben, csodás magaslatokon.

A programokról, kirándulásokról, tanfolyamokról bővebb információt az Élmények Völgye weboldalán találsz:

Online foglalás

Hello Wood 2012

Hello Wood hívja hőseit! Az alkotótáborra július második felében kerül sor a Dédestapolcsány közelében lévő Bánvölgye Táborban. Szokás szerint minden workshopon vegyes csapatokban vesznek részt a különböző egyetemekről érkező diákok, egy-egy, a szakmájában kiemelkedő, elismert csapatvezető-mentor irányításával.

Élménytabor elérhetőségei

Élménytábor: Westbukk-Camp Kft.

Élmény hírlevél

Adataidat bizalmasan kezeljük

Élménytábor a térképen

Élménytábor a térképen

Dédestapolcsány-Bánvölgye, Borsod megye
GPS: 48° 8' 49.74", 20° 27' 7.25"

Jó tudni

Az Élménytábor kitűnő adottsága révén családok, baráti társaságok, iskolai és munkahelyi csoportok fogadására, edzőtáborok, erdei iskolák, szilveszteri bulik megrendezésére is kiválóan alkalmas.

A közeli Dédestapolcsányt délről a Bükk-hegység, a Bükki Nemzeti Park, északról a Lázbérci-tó és a a Lázbérci Tájvédelmi Körzet határolja, a Bán-patak völgyének csodálatos környezetében fekszik. A csupán néhány km-re található Lázbérci víztározó és környéke természetvédelmi terület, kedvelt horgász- és kirándulóhely.

A webcímünk pontos ismeretében, vagy a keresőkön keresztül, a következő kulcsszavak alapján jutottál el a weboldalunkra: nyári tábor, ifjúsági tábor, erdei tábor, élménytábor, nagyvisnyói erdei tábor, bánvölgye erdei tábor, osztálykirándulás, dédestapolcsányi tábor, táborhelyszín, gólyatábor, edzőtábor, Dédestapolcsány, Nagyvisnyó, Szilvásvárad, Lázbérc, Lázbérci-tó, élmény, élmények, Észak-Magyarország, szállás, faház, kemping, szabadidő, túrázás, túra, kirándulás.

Kompetenciák

(c) Élménytábor - Bánvölgye Erdei Tábor Dédestapolcsány

Az Élménytábor weboldalán található szöveges, képi, valamint filmes tartalmak használata a weboldal tulajdonosát: Bánvölgye Tábor Kft-t, valamint a weboldalt készítő Design & System-et és az Élmények Völgye Turisztikai Egyesületet illeti meg. Ezen tartalmak másolása, másodközlése a felsorolt jogtulajdonosok együttes engedélye hiányában TILOS!

A hírlevélre való feliratkozás önkéntes. Az adatokat harmadik személynek nem adjuk ki.

Az Élménytábor weboldalát tervezte és programozta, a weboldal tartalmát szerkesztette: Design & System

A 3 dimenziós mozgó térképeket a Maps3d szállította